Vad vi gör

Koreografier

Vi har massor av koreogrefier på lager från tidigare år. Nedan visar vi några av våra favoriter där flera återkommer på våra mindre event. Varje år skapas nya danser med inspiration från sagor, filmer, medeltid, framtid, indiskt, kinesiskt, svenskt, arabiskt... vi har något för alla tillställningar!

Ancient Ruins - Maria Lavrell


Magdans med slöjor i form av truppdans. Denna koreografi innehåller klassisk magdans med mycket färg och fokus på slöjteknik.


Come little children - Maria Lavrell


En av våra mörkare danser där mystiska häxor besöker scengolvet. En mycket teatralisk dans med hög mystik.

Balett -Maria Lavrell


En klassisk stil med modern twist. Dansen kantas av fina linjer ihop med ett upptempo klassiskt musikstycke. En fröjd för ögat.

Mein Herr -Maria Lavrell


Vi har vår egen tolkning av Liza Minellis succé "Mein Herr" där en av våra musikaliska medlemmar spelar huvudrollen. Med glimten i ögat struttas det runt på stolar och viftas med tår. Detta är en av flera korreografier med liknande tema.

Sheila ki jawani -Mia Lavrell


Vi har flera danser med Bollywood tema som alla har ett mycket färgrikt och glatt inslag.

Pocahontas -Maria Lavrell


Colours of the wind, en mjuk dans med känsla hämtat från den älskade disneyfilmen Pocahontas. Kom njut av överflödet i naturen!

Alice i underlandet -Maria Lavrell


En korreografi från vår sagoföreställning där Alice rycks med i en svindlande dans i underlandet. Ett mycket speciellt teparty med rytmer från Shinedowns "her name is Alice".

Wunderpunzle -Maria Lavrell


Detta är en anorlunda magdans med massor av fart och melodier som minner om medeltiden. Spana in sista sekundrarna i videon på förstasidan så förstår du vad vi menar.